keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Humiseva pää

Pää on päiväkausia humissut tyhjyyttä ,eikä kamerakaan ole mukana kulkenut - tämä se on kai sitten bloggaajan painajainen?


Muutama päivä sitten hokasin,että kotimaan lomareissu lähenee huikeaa vauhtia,ei enää kuukauttakaan! Tyttöjen koulu päättyy 27.6,saman päivän aamuna lennän lasten kanssa syntymäsijoilleni  Kemiin.Voin jo melkein tuntea nenässäni meren ihanan tuoksun (nyt ei muistella paperitehtaan haisuja ;p)


Olen aina rrrrrrrrrakastanut listojen tekoa ja nyt niitä olisikin sitten usiampi kappale rustattavaksi!


Miten survon muutamaan laukkuun nelijän ihimisen(kaikki naispuolisia!)kolmen viikon vaatteet - ja haloo-kenkiäki pittää olla monenlaiseen mennoon !Tarkkaa laskuhommaa siis ja etukätteissuunnittelua,että minkälaista kinkeriä sitä olis tiedossa.


Esikoinen lähtee kymmeneksi päiväksi Keuruulle kansainväliselle riparileirille,joten sinne sitten omanlaisensa jutut (ja eri lista,tottahan toki!) ja sitten on tietty konfirmaatio,eli ektrajuhulavaa kampetta koko katraalle!


Tuliaisiaki olis mukava viiä mennessään pohojosen väelle,nekki pittää listata ja ai niin,opettajiaki pittää muistaa ennen lähtöä vallankin,ku monet lähtevät koulustamme tämän vuoden jäläkeen pois.


No sitten. Mies autoileepi eteläisempään Suomeen heinäkuun lopulla ja siihen kyytiinki tarvitaan pari listaa-täydennystä garderopiin ja lissää Puolan tuliaisia etelän vareksille!


Sitten se lempiossuus - miettiä,mitä kaikkea sitä haalitaan kotimaasta taas tänne Wroclawiin seuraavaa vuotta ilahtuttamaan.


Kirjoja,leffoja,ristikkolehtiä,puuhakirjoja.


Palttoonappeja,jäläkiuunileipää,kalaliemikuutioita,chilitonnikalaa(Pirkan,ehottomasti), Meiran sinappia,kahavia (ja palijon!),xylitol -purkkaa,villalankoja,käsityölehtiä,juustonaksuja,salamiakkia.Junnuille Omaria,teinille Missä X-namuja ja mulle vadelmavenneitä.Onneks autoillaan takasin Puolaan,ei tulis muuten hommasta mittään :p


                          Riisi kopiopaperia nenän etteen ja listan tekkoon,mars!

2 kommenttia:

  1. Moikka pitkästä aikaa, täällä odotellaan myös Suomeen lähtöä...IHANAA!Mulla mennyt aikaa ja energiaa myös kaikenlaiseen, mm. kuvien pienentämiseen blogia varten, ''tappelua'' pellavatehtaan kanssa...kunpa pääsisi Suomeen!!!
    Kiva kun olet jaksanut kuitenkin bloggailla!!

    VastaaPoista
  2. Tuo pakkaaminen on ihan hirveetä. Hyvä että teet listat. Mikä luksus kun lähdette autolla, saa ostaa niin paljon kun haluaa. Meidän matkalaukut melkein poksahtavat kun ovat niin täyteen tungetut. Me lähdetään myös Suomeen, mutta vasta 6 viikon päästä kun täällä Itävallassa koulut loppuvat.

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)