sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Leppoisa viikonloppu

Takana mukava ja melekosen rauhallinen viikonloppu. Lauantaina suunnattiin kamusille vahtaamaan (surullisenkuuluisaa) Suomi- Venäjä matsia,illan parasta antia olikin seura ja hyvä ruoka. Minulla alako ihan vimmatusti tekkeen mieli voileipäkakkua,joten tekasin sellasen lauantaina aamusta - iliman ohojetta(kuten aina..) ja semmosella mutu-tuntumalla taas mentiin. Ihan mukavasti näytti maittavan,vaikka ei ollu oikiaoppisesti yön yli kylymässä tekkeytynykkään.


Täytteeksi tein kinkku-suolakurkkuseosta ja salami-paprikaseosta - ja tietty kaikki tuore-ja sulatejuustot ja maustamiset päälle.Koristeleminen jäi to-del-la onnettomaksi,tuli kauhia kiire lähtä kisastudioon,niin en joutanu näpertelemään.
Sunnuntaina juniorilla oli luokkakaverin synttäripirskeet Rynekillä,tyär haali ittelleen Liisa Ihmemaassa asun päälle ja tälläs tärkiänä yksityiskohat kohilleen.
                                                                          Juhlalook!
Vanhassa kaupungissa pyöri melekosenlailla turisteja,alakaa kisakuumetta vissiinki jo pukkaamaan kaupunkiin!Käytiin ystävien kanssa lounaalla ja jälkkäriksi mahtavat jädet,helteessä kelepasi nautiskella ja mukulat viilentelivät välillä suihkulähteessä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)