keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kaffeeta ja kuorolaulua

Tänä aamuna meille kokoontui joukko naisia lasten koulusta - Wroclaw International School täyttää ensi syksynä 10 vuotta ja tiedossa on viralliset juhlat.


Me äidit ajateltiin ottaa rohkea haaste,ja tehdä oma versiomme mahtavasta huumorilaulusta 


The Mom Song


. On siinä tempoa ja sanoja siihen malliin,että moneen otteeseen on tätä hierottava vallankin kun laulajien englannin taito on hyvin vaihtelevaista. Hyä siitä tullee,sanon minä !


Treenien päälle herkuteltiin - itse tein herkkupannaria (tämä resepti on levinnyt jo ainakin ruotsalaiseen ja japanilaiseen keittiöön ;p) ja halusin tarjolle myös  jotain suolaista.


Kokeilin tehdä pikaisia muffinsseja - pohjalle tavallista paahtista,päälle juustoinen kinkkumunakasseos ja uunissa kymmenisen minnuuttia. Ihan maukkaita tuli näistäkin. 


Meillä on lähin vihannes-hedelmäkauppa tuossa leipomon vieressä,100 metrin päässä,sieltä hain aamutuimaan kilon mansikoita.Hinta on tällä hetkellä n. 2 euroa/kilo ja mahtavan makeita möllyköitä oli kyllä,namm :)Back to reality - vanhin tyär soitteli koululta huonovointisena,onnea on ihana ystävä,joka kuskasi minut koululle lasta noutamaan. Täällä riehuu nyt sitkeää vatsapöpö-lentsu tautia vähän joka huushollissa,ei oo kiva!

2 kommenttia:

  1. Moikka ja toivottavasti siellä aletaan jo parantua!
    Nuo pikamuffinit suolaisina - minä olen tehnyt sellaisessa muffinivuuassa, reunat pois graham paahtiksesta ja sivellään öljyllä ja tungetaan muottiin, päälle laitoin raejuustotonnikalasipuli seoksen ja juustoraasteen päälle ja oli maukkaita ja nopeita tehdä. Ovatko nämä samantyyppisiä, näyttävät hyiltä, nam nam!

    VastaaPoista
  2. Joo,saman tyylisiä ovat - nopea ja helppo tehdä,jos ei jaksa taikinan kanssa tuuskata :)

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)