maanantai 14. toukokuuta 2012

Uunista tupshteli

Taannoiset Suomen vieraat toivat ihanaa Rönkän savuporroo siitä melekeen naapuristansa  - ollaan grillailtu jo muutamaan otteeseen todella järettömän hyviä paprikoita - täytteenä savuporoa ,cheddaria ja tuorejuustoja oman maun mukkaan.Suosittelen kokkeilemmaan!

Pieni palanen poroa vielä jääkaapissa köllötteli - surrautin blenderillä rouheeks ja tekasin porokiusausta. 

Oli NIIN hyvvää,että vei melekeen kielenki mennessään.

Puuhakas pikku apulainen autteli laatikkoruoan  teossa ja oli niin intoutunu köökihommista,että tehtiin piiiitkästä aikaa sitten vielä pizzaakin.

Taikinavaihe oli sen verran vauhikas - ja sotkunen-että siinä ei kameraa heiluteltu :)

Pienisormisen lempparipuuhaa on valakosipulin kynsien kuoriminen ja onnistuu se pilikkominenki tylsällä veittellä :)



                                                              Tomaattisoosin levitykseen



                                                    Meksikolaista jauhelihapizzaa                 


                                                          
                                                       Kesäkurpitsa-fetapizzaa



Tässä hommassa on kyllä ny isomman luokan probleema - tuli mätettyä porokiusausta niin palijon,että ei   kertakaikkisesti mahu yhtään pizzaa nassuun :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)