perjantai 18. toukokuuta 2012

Spring Concert

             Eilen lasten koulu vietti keväistä juhlaa konsertin merkeissä - konsertti toteutettiin yhdessä puolalaisen  yksityiskoulun kanssa (Middle School campus on samassa rakennuksessa puolalaisen koulun kanssa).Esiintyjiä ja vanhempia oli niin paljon,että esiintymispaikaksi oli varattu Wroclawin Filharmonikkojen Konserttisali.

Tilaisuudessa oli suositus,että vanhemmat eivät kuvvaisi esityksiä ja paikalle oli hommattu ammattikuvvaaja  ikkuistammaan kaikki esitykset ja ottamaan kuvia - arvatkaas,surisiko yhessä jos toisessakin käjessä kuitenkin kamera..No kuuliainen suomalainen jätti tottakai kameran kottiin,ja keskittyi nauttimaan esityksestä - kävin tänä aamuna sitten varraamassa kolome kappaletta  dvd-levyjä,saadaan lähettää sitten Suomeen isovanhemmilekin ihasteltaviksi.

Tilaisuuteen oli dress code - tytöille valkoinen paita ja tumma hame tai valkea mekko - meillä juniorit lähtivät seuraavanlaisessa eleganssissa stagelle .



Saimme nauttia loistavista laulu-, soitto- ja tanssiesityksistä kahden tunnin ajan .Esiintyjien ikähaitari oli laaja,nuorimmat 3 v ja vanhimmat jo varmaankin täysikkäisiä - kaikki esitykset yhtä hellyttäviä :)

Kyllä se kesä tullee iliman Suvivirttäkin,vaikka haikiaa on,että sitä ei kuule. Tähän(kin) aikaan vuodesta tulee kauhia kaipuu vanahalle työmaalle,sinne ihanaan Alhoniityn kouluun.Terkkuja kaikille ja mahottoman hyvvää kesälommaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)