sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Köysiradalla - Opatowicka Island Rope Park

Pikkainen tervehys meiltä!

Täällä ollaan nautittu ny rapia viikko Saharasta asti pöllyytelleestä helleaallosta,eilen illalla se kurssi sitten tais kääntyä niin,että tännään joutuupi ehkä jo ihan kaivelemmaan sukkaa jalakaan,

Suomen vieraiden kanssa ollaan oltu kimpassa turisteina,käytiin semmosella kaupunki sight seeing-kiekalla sähköautolla,källistelty ollaan Rynekin ihimeitä(eilen siellä oli näytillä tulevien jalkapallon EM.kisojen pokkaali) ja essiintyjiä,pulikoitu Aquaparkisa ja mukulat on saaneet leikkiä vanahojen kamujen kans syämen kyllyyestä.

Eilen lähettiin ettimään kiipeilyrattaa,oltiin kuultu,että semmonen täältä löytyy.Siellähän se saari veen takana näkkyypi. 9 -ja 10-v olivat himpun liian pitkiä lasten radalle,mutta aivan liian pieniä aikuisten reitille - joten iskäpartiot lähtivät iloisina rimpuilemaan yläilimoihin jäläkikasvun kanssa. Minä tyydyin olemaan huoltojoukoissa ja kanniskelemaan vesipulloja ja sipsipussia urheilijoille :)

RyhmäRämä
Pienimmät matkaajat olivat vielä turhan lyhhyitä virallisille kiipeilyreiteille,mutta ihan tyytyväisenä tämä duo painatti lasten leikkipaikan rataa :)

Ja sitten ne reitit! Härregyyd,mulla löi jalat setsuuria ihan vaan kattellessa ja tiiänpä,että ei nuo korkiat paikat oo tuon oman siipan lempipaikkoja eli rohkea söi ny ison rokan lähtiessään matkaan.

Noh jos tässä kohtaa luultiin,että mennään korkialla,niin PAH - tässä sitä vasta kiikutaankin yläilimoissa!


Matkan varrella oli(vallankin aikaihimisillä) melekosen tiukkoja paikkoja ja oman ittensä ylistyksiä,mukulat ny kävelivät melekeen kaikki reitit tanssahellen läpi :p

                                                    Tässä makupaloja reitiltä.
                                                        Mukavaa oli kaikilla :)

4 kommenttia:

 1. Käy tsekkaamassa haaste blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh,kiitoksia,näitä oli mukava miettiä-vaikeaa oli ainoastaan karsiminen,mikä ei mahdu top 10 - listalle juuri tänään :)

   Poista
 2. Voi, että oli taas ihania päivityksiä...minua täällä nauratti, kun kirjoituskielesi on niin iloista ja hersyvää. Ihania leipomisohjeitakin olit laittanut...IHANA Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Son ite se,joka toisesta sannoo :) Mahtavia reissufiiliksiä ja kuvia olit taas ottanut - sun blogisi tulee nousemaan kuule vaikka minkälaisiin sfääreihin,sano mun sanoneen! Suosittelen tekemään niitä lihiksiä,ne on NIIN hyviä :p

   Poista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)