keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Art Exhibition -Lasten taidenäyttely

Tänään pääsimme katsastamaan tyttöjen koulun (WIS- Wroclaw International School) art-open järjestämän taidenäyttelyn.

STARRY NIGHT

VALLOITTAVAN VÄRIKÄS KESÄINEN KUVA

PAPERIMASSASTA TEHTY ANTIIKKIRUUKKU

KERAMIIKKAPAJALLA VÄKERRETTY MUKI HYVIN ISÄNMAALLISIN KORISTEIN :)
Näyttelyssä oli sen verran tiivis tunnelma,että välillä taulut kolisivat lattioille - liikaa innokkaita pikku näppejä :D Jälkeenpäin nautittiin äitien leipomia kakkuja ja mehua - kyllähän avajaisissa pitää tarjoilua olla!

Kamala kuinka huonolaatusia ja suttusia kuvia tuli - en löytänyt kameraa mistään ja napsin nämä otokset iPadilla ja lähetin ne sähköpostiini,jostain syystä(näin pitkälle menee meikäläisen tekninen äly) nakkasi kuvat postimerkin kokoseksi .Hö.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä olin ihan ällikällä lyöty kuinka upeita teoksia lapset olivat saaneet näyttelyyn esille ja sitä ylpeyden määrää,kun kamerat surisivat ja tallensivat taiteilijat ja työt muistikorteille.

   Hmph,kuulostaispa niin paljon mukavemmalta sanoa,että "filmille ja nauhalle" :p

   Koulu on pieni (vain n. 90 oppilasta läpi primary-ja middle schoolin) ja yli puolet oppilaista on kotoisin Aasiasta,siellä on elektroniikka kunniassa ja vehkeet vimpan päälle :D

   Poista
 2. Paljon on tullut taas kivoja kuvia, lasten taidenäyttelystä,lapsista, sukulaisista, ystävistä, kotikaupungistasi, käsien taidoista ja KÄSILAUKUISTA,siinähän ne tärkeimmät onkin, ai niin ja olihan siellä miehestäkin kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Huomenna mennään Botanical Gardeniin,toivottavasti nähdään hienoa kukkaloistoa

   Poista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)