torstai 24. toukokuuta 2012

Sky Tower Wroclaw

Tänne on rakennettu Puolan korkeinta asuinrakennusta kuin Iisakin kirkkoa -pitkään ja hartaasti,työt aloitettiin vuonna 2007 ja vieläkin siellä porat lauloivat ja näytti vielä suurimassa osassa ikkunoista olevan muovia -varsinainen torniosuus on valmis vasta loppuvuodesta. Korkeutta tällä kauas loistavalla rakennuksella on huimat 212 metriä ja kerroksia 51.


Eilen rakennuksen ostoskeskus osuus avattiin kutsuvieraille ja tänään satuin paikalle juuri,kun me tavallisetkin pulliaiset sinne sisään päästiin pällistelemään.Kamera ei ollut kartsalla mukana,näppäsin iPadilla muutaman kuvan jaettavaksi teillekin.

Rakennuksen symbolina on yksi Dalin kuuluisista kelloista.


Ja eihän sieltä tyhjin käsin ulos selvitty - löytyi kiva uusi kosmetiikkakauppa Frivole ,josta  mukaan tarttui luonnonkosmetiikkaa ja mahtava määrä näytteitä.Palvelun puutteesta ei voi ainakaan moittia,viiden minuutin aikana taisi kuusi myyjää käydä kysymässä,voisivatko olla avuksi :)2 kommenttia:

  1. Hienoa, teillä on nyt sitten uusi ostari siellä, mihin sitä vertaisit, Renomaan? Mukavaa viikonloppua!
    Päivi

    VastaaPoista
  2. Saas nähdä,minkälainen kehkeytyy - muutama ketjukauppa ja sitten kalliimpia pikkuputiikkeja,paljon ravintoloita ja runsaasti vielä tyhjiäkin tiloja - muistutti avaruudessaan jollakin tavalla lentokenttää :)

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)