sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Laiskanpulskiaa päivää

 Kyllä nyt wanahaa vätystää - eilen oli huippisilta täällä Wroclawissa,käväsimmä Discofestareilla tanssaamassa.Esiintyjät  olivat ihan ehtaa kasarikammaa-Sandra,CC.Catch,Savage,Lou Bega ja illan ehoton kunkku Boney M.Yleisökin oli  enimmäkseen ja soppelisti nelijänkympin paremmalla puolella ja Hala Stulecian salissa oli hikinen tunnelma.Katsojat jammailivat täysillä  ja me tottahan toki siinä mukana.Kyllä minä enempi oon semmosen raskaamman musiikin ystävä ja ihan tän päivän levyt (tai no tiedostojahan ne nykyään ovat) soivat,mutta hauskahan se oli veivata nuoruuden musiikin tahtiin.


 Konsertin jälkeen pyyhkästiin vielä kaupungille : kaiken sen kalorin polton jälkeen oli kiljuva näläkä ja mentiinkin ihan meille uuten ravintolaan tuossa Rynekillä - big mistake. Välttäkääs kuulkaa kuin ruttoa ravintolaa Il Peperoncino.Maailman h-i-t-a-i-n palvelu, pöytäseurueen viimeinen saa pizzansa siinä vaiheessa,kun ensimmäinen on jo melekeen omansa mussutellut ja mulle tarjoilija intti makkarapizzan olevan tilaamaani tonnikala-sipuli pizzaa.Pizzan päällä oli siis semmosia tummanpunaisia piiiiitkiä  makkaraviipaleita,joissa pilkotti valkoisia rasvapalleroita ja tarjoilija tunki tän annoksen mun eteen,et joo,on se tonnikalaa..Palautin lätyn,en tilannut uutta,me oltais istuttu siellä vielä kolomelta yöllä oottelemassa mun pizzaa. Hyvitykseksi sain ilmaiseksi juomani Mohiton ja onneksi pöytäseurueen pizzat olivat omaani onnistuneempia,niin sain tankattuakin. Piti meinaa saada lissää virtaa kinttaisiin tai no jalakoihin,sillä siirryttiin siitä vielä yökerhoon,jossa tavattiin muutama tuttu.


 Ja taas tanssattiin! Jossain vaiheessa iltaa havahduttiin,että takana on täys kaheksan tunnin päivä tanssilattialla (korkkareissa!) ketkumista.


Harvemmin tulee enää kylillä käytyä,mutta olipa mukava olla taas vähän pidemmän kaavan mukkaan hyppyyllä - hyvä se oli vähän harjotella,kesällä kun pörähettään Suomeen,niin on jos jonninmoista menoa tiedossa :)


Lyhyeksi jäi siis viime yönä unet - ei sitä vaan ennää ossaa näemmä vetää sikeitä aamulla pitkään,vaikka olis voinutkin.Päikkäreitä en oo vielä oppinu nukkumaan eli puolipöhönäsä mennään iltaa kohti ;) 


Laiskanpulskiaa päivää tässä on kuitenkin vietetty,ruokakaupassa käynti oli suurin voimainponnistus. Tescossa törmäsin eka kertaa tuommoisiin tötteröihin,joiden avulla voi tekasta vaikka kermasarvia.Piti heti kokkeilla,kyllä näistä hyvät saa,kun vähän keskittyis - tällä kertaa tärkeintä oli vaan saada suuhunsa jotakin rasvaista ;p
2 kommenttia:

  1. Leivonnaiset näyttävät hyviltä ja sinut tuntien, maistuvat HERKULLISILTA!! :)

    VastaaPoista
  2. kyllä ne oli melkoisia kötöstyksiä,ihan maukkaita saisia vaikka marjarahkatäytteellä tai jollakin suolaisellakin tahnalla niitä voisi täyttää.Eilen ruutattiin vain valmis kermavaahtoa,no lapsille maittoi :)

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)