keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Koulusta kotiin

Tänään kävelin kamera kaulassa tyttöjen koululta kottiin - melekeen koko matkan saa taivaltaa mahtavan kokosessa puistossa, joka on "metsäinen". Ei kai nuin voi sanoa,mutta tulipa tehtyä :)

Koululta lähtee piiiiiiiiiiitkä suora polku halki omakotitaloalueen,siitä pääsee suoraan mettikköön.


Piti napata kuva tuosta pikkuruisen kaupan kyltistä,kun se on näin suomalaiselle niin hauska - kamakauppa :) Toinen rakennuskuva on sitten eri kaupasta (näitä pikku putiikkeja täällä sitten riittää!) ja nappasin kuvan tähän ihan vaan,että muistanpa sitten ittekki joskus hamassa tulevaisuudessa mikä on puolan vihreä.Varsinkin maalla näkkee usiasti taloja,jotka on maalattu ihan mahottoman railakkaan vihreeks,väri,jothon en usko ikinä törmääväni suomalaisen talon seinissä :)

Mettikössä kävi kyllä taas semmonen lintukuoro että! Valitettavasti oon vissiin nukkunu biologian tunnit, ku en tunnista näitä livertelijöitä ,pitää keskittyä siis vaan nauttimaan konsertista.


Puiston keskellä kulkee iso alue,joka on jostakin syystä ollut aikoinaan aidattu .Nykyään aita on rapistunut monin paikoin,mutta minä näen tuollaisessa "rappiossa" kovasti kauneutta.Paikoitellen metsä on ihan muratin peitossa ja tämä kasvi kipuaa tilaisuuden tullen varmasti aitoihinkin.

Loppusuoralla kävellään joenvartta pitkin;matkan varrella on hauskoja kivipatsaita (joku tyhymä on niitä tietysti käynyt suttaamassa )

Mukava tapa aloittaa aamu ja samalla vähän verrytellä koipia Zumbaa varten :)

4 kommenttia:

 1. Hei Jonna, oi ihana Wroclaw siellä...kuva tidän ja naapurin ruotsalaisen perheen lapsista on skandinaavista ihanuutta täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin ovat koko sakki peri pohjoismaisen näköisiä,mutta se suurin ero paikallisiin muksuihin on,että nämä meidän ipanat pitävät ihan mahottoman kovaa metakkaa leikkiessään :) Näkyvät ja kuuluvat,suttaavat,kiipeilevät,möyrivät. Siis kaikkea sitä,mitä lapsien kuuluukin tehdä :)

   Poista
 2. Onpa kaunis, jotenkin nostalginen koulutie tytöillä. Jää varmaan ikuisesti muistoon. Minäkin olen nukkunut kaikki biologian tunnit, hyvä jos tunnistan edes varpusen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,tämä on kyllä ihana puistoalue,ei liian kliininen,semmonen sopivan satumainen. Jaa-a ,en uskaltaisi lyödä vetoa sen puolesta,että tunnistaisin varpusen :harakka,varis,pulu,lokki ,talitintti ja punatulkku taitaa onnistua :D

   Poista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)