maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hui hai hulinaa

Kylläpä nämä muutama vimppa päivä ennen lomia on täynnä toimintaa. tännään laukkasin tytsyjen koululle - järjestimmä yllätyslounaan kindergarten -opelle;ihastuttavalle nuorelle naiselle,joka suuntaa seuraavaksi uusiin seikkailuihin Etelä-Koreaan!

Minä läträsin jo aamusta canneloneja juhulapöytään - siinä hommasa hätäsellä palo näpit ja meni hermot ja makukin oli just ku lasagnessa : ite asiassa kaikki pöperöä koulussa syöneet kiittelivät lasagnesta. Mot.Seukki kerralla ainakin jauhelihatäytteiset cannelonit saavat jäädä suosiolla tekemäti,lasagnelevyt ovat suotuisampi kumppani ;p

Pöydässä oli monenmoista herkkua,tässä muutama kuva (ehän mää joutanu kuvvailemmaan,ku piti itekki syyä!)Tämän härdellin jäläkeen oli vartin luova tauko ja sitten pääsin katsastamaan kolmosluokkalaisten projekteja - aiheena kauneus ja sen erilaiset muodot.Lapset olivat saaneet itse valita, mikä on juuri heille kaunista.

Saimme kuulla monta mahtavaa esitystä.Jännistyksestä väpättäviä ääniä ja helpottuneita hymyjä,kun esitelmä oli ohi ja kaikki sujui loistavasti :)Tässä kerrotaan Eiffel-tornista ,judosta ja maailman korkeimmasta tornista (Sky Tree ).Seuraavaksi kuultiin jäätelöstä - kuriositeettina tuo taulukko,jossa armas kotimaamme killuu jäätelönsyönnin tilasto nelosena.Otin tyynesti onnitteluja vastaan muilta kansalaisuuksilta :p Tutustuime lisäksi vapaapainin maailmaan!Äitinsä tyär selekeesti,kyllä siinä  kädet vispasi,kun lapsi esitteli omaa työtään - Dead Sea. Tätä posteria väännettiin monta päivää ja syystäkin saa lapsi olla ylpeä - äitikin oli :)


                                   Lisäksi kuultiin Japanin kaunedesta ja jalkapallosta.
Seuraava postaus tuleekin sitten Suomesta jahka kerkeän varata mummulan läppärin itselleni hetkeksi :) Keli näyttä kauhealta - torstaille luvassa plussaa neljä (4!) astetta ja siinä meren äärellä kun ollaan,niin saattapi tulla holotnaloo! Onneks on sauna!


3 kommenttia:

 1. Ihania esitelmiä ja eteviä lapsia! Joo, kyllä mä tiedän millaista tuo esitelmän teko on, tehdään vähän niinkuin yhdessä ja harjoitellaan sata kertaa...huh huh! Mutta silti kivaa kun ohi on. Suloiset nuo smurffi vaahtokarkit.

  VastaaPoista
 2. Hienoja juttuja olivat tehneet kyllä :) Tänään luvassa

  hammaslääkäriä,kinderin esitys menneen vuoden töistä ja kolmosluokkalaisten ruokkimista ja siinä se päivä sitten hurahtikin. Illalla vielä matkalaukut kiinni (huokaus,pakko kai se on sitä lämpöisempää kampetta mukaan mahduttaa..)

  VastaaPoista
 3. Sinä kätevä emäntä oot taas ollut niin ahkerana! :) Ihania juttuja lapset olivat tehneet. Expattina olossa on etunsa, kun saa olla jotenkin niin paljon lähempänä koulua, kun normaalisti Suomessa ollessa. Niin kuin sitä kodin ja koulun yhteistyötä aina korostetaan. Olemme siinä suhteessa etuoikeututtaja.

  Hyvää Suomenreissua koko teidän poppoolle! Nauttikaa, vaikka vähän vilposta olisikin. Kyllä niistä helteistä vielä ehditään täällä Puolassa "kärsiä" ;)

  VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)