torstai 28. kesäkuuta 2012

Finland

Eilen (tosiaan,se oli vasta eilen) herätys keskellä yötä ja suunta kohti Copernicuksen kenttää Wroclawissa - minulle oli ihan eka kerta tässä uudessa,komiassa rakennuksessa. Lasten suusta ei kuulunut pienintäkään tirinää,vaikka lämmin peti piti jättää jo neljältä.Ensimmäinen lentopätkä Wroclaw - Varsova oli ohi huikauksessa,perillä oltiin jo ennen aamu seiskaa. Katastrofin paikka (paitti ei pörssille..) - transitissa piti ootella iliman boarding korttia! Kortit saatiin vasta 10 minuuttia ennen ku piti bussiin könytä,onneks on tuota kokemusta kertyny niin kyllä siinä vilikas äkkiä jottain kipas tax freestä ;p

Varsova-Helsinki pätkällä lapset olivat onnesta soikiana,ku lentoemot puhuivat suomea . Finnairilla kun lennettiin,niin loppu se ilimanen tarjoilu.Ostimma ruisleivät ja juniori teki omanlaisensa herkkuevvään - sipsiä ruisleivän päällä.Helsingissä oli harmaata ja rauhallista. Hyökkäys duty freehen tuotti melekeen satkun eestä karkkia ja purkkaa.No palijonhan se on,mutta vuoden eestä! (seliseli) Karkin mätön jälkeenkin uni maittoi viimeisellä lentopätkällä.


Perillä Kemissä. Vesisadetta, + 8 ja navakka merituuli. Rantaan oli silti päästävä pikaisesti haistelemaan - pipo ja hanskat olis olleet kivat kaverit,mutta ilimankin pärjäs,ku tiesi saunan oottelevan muutaman minuutin matkan päässä :)                                                                      Ihanaa vehreyttäRakkaat on rannat nuo
Kaunis "kotikoti". Ja jos oikein positiiviseks heittäytyy kelin suhteen,ni ei oo näkyny etnan sääskee. Son hyttynen teille etelän vareksille,jokka ette ymmärtänneet ;p1 kommentti:

  1. TERVETULOA SUOMEEN!! Kivoja kuvia, ihana talo saunoineen siellä odotti. Tervetuloa myös Espooseen meille, jos satut täälläpäin liikkumaan.

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)