sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen uinti ulkona

Siis ever.Eka uinti ulkona Puolassa. Tää Wroclawhan on maata maan perään,muutama jokipahanen (no jos ny yks Odra tuossa vähän isompana virtaileepi kaupungin halki) ja jokunen järvenlätäkkö.Suurin osa näkemistämme järvistä on sellaisia,että ei kävis mielen vieressäkään molskauttaa virkistäytymään,yök.

Meillä on nyt ollut jokusen päivän melekosta hellettä - eilen oikein nauratti,ku koko päivän mollukka räköttää täysillä ja sit ku televisiolähetys Stadionilta alkaa ja jos ny ei maailman,mutta Euroopan silimät on tässä kaupungissa ni vettä alakaa räpsiä ku ainaki sieltä kuuluisasta perästä.. No mennäänpä taas asiaan.

Tänään siis aloin tutkailemaan netistä,eikö tässä lähellä ny oo muta uintipaikkaa ku tuo Aqua Park - joka on kyllä isoine ulkoaltaineen tosi mellevä.

Muutama paikka löytyi läheltä - tämä mihin  mentiin ite asiassa ihan siinä Stadionin kupeessa.Muutama zloty sisäänpääsymaksua ja Gliniankin  alueelle. Nurtsia,hiekkaa ja vesikin oli sen näköistä,että juniori molskautti ihan kokonaan uimaan. Paikan päällä myös ravintolaa (kaljapuoli auki,mutta jädemyyjä piti vissiin rokulia) ja mahdollisuus vuokrata vene,surffilauta tai vesiskootteri. Suosituin vempain oli vaijeri,joka veti vesilautailijoita järven päästä päähän.

Mukava oli piipahtaa,Suomessa kun ollaan niin totuttu siihen,että rantaelämä kuuluu olennaisesti kesään - kiva huomata,että sellaiseenkin on täällä mahdollisuus. Ekstrabonuksena vielä se,että meiltä pääsee suoraan ratikalla rantsuun !

2 kommenttia:

  1. Terveisiä sinnepäin! Tullee ikävä teitä ja seutuja kun lueskelen näitä juttuja!
    Toivottavasti sitten heinäkuussa satutaan samaan kaupunkiin niin nähtäis!
    t.Perhostalon ex asukki Minna

    VastaaPoista
  2. kiva kuulla,että käyt täällä lueskelmassa kuulumisa - siksi tätä blogia aloin pitämäänkin :) Toivottavasti nähhään!

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)