torstai 14. kesäkuuta 2012

Läksiäismutinaa ja sihteeripullaa

Tänään meitä oli iso naislauma läksiäislounaalla,yksi koulumme ihanista äideistä palaa kotimaahansa. Tämän expat elämän murhe on juurikin tämä ainainen hyvästien jättäminen ..Joku viisas joskus sanoikin,että kun aloittaa tämän reissuelämän,niin lopun ikäänsä on sellainen olo,että  on ihan hyvä olla joka paikassa,mutta aina silti kaipaa jotain .Paljon ihmisiä on jäänyt matkan varrelle,osa ystävistä jää onneksi ikuisesti sydämessä ja ajatuksissa kulkemaan,vaikka vierellä ei oltaisikaan..

Tein pyynnöstä läksiäiskortin - tällä kertaa väkersin alusta loppuun ihan ite,piti saada tarpeeksi iso teos,että kaikkien tervehdykset mahtuvat mukaan.
Kortteilu on aina kivaa,erityisen mukavaa se on silloin,kun voi tehdä henkilökohtaisésti räätälöidyn jutun - käyttää saajan lempivärejä ja lisätä korttiin persoonallisia yksityiskohtia .Tässä kortissa se on esim. tuossa naurusanonnassa,jokainen tulee muistamaan tämän naisen remakan naurun ja lisäksi kortista löytyy pieni tagi - Domestic Goddes - snack box queen on sen ansainnut :p

Huomenna Puolassa vietetään Secretary Day:ta ja koulussa on tapana muistaa silloin myös opettajakunnan ulkopuolista henkilökuntaa ,loistavaa! Lupauduin leipomaan ja halusin kokeilla löytämääni raparperimuffinssi reseptiä  - itse tosin jalostin näistä mansikkaraparperi muffineita. Täytyy nyt kyllä (taas !?) olla ihan itekki sitä mieltä,että näistä tuli ehkä parhaita ikinä,nam!Olin luvannut juniorille myös pullia joten ei se auttanut muuta kuin vääntää taikinaa.Voisilmäpullia ja korvapuusteja syntyi tolokun pino. Jotta tää elo ei olis ihan niin Strömsötä,niin tässä on meikäläisen eka pellillinen voisilimäpullaa.

Note to self..Älä mee ihan vaan äkkiä käväsemmään facebookissa,ku pullat on uunissa ;p
4 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen nakoisia muffinsseja!

  Ihanan kortin olet tehnyt. Osaan vain kuvitella miten vaikeaa on ainainen ystavien hyvastely.
  Suomimatkoillani olen usein ajatellut miten helpompaa olisi, jos voisi hypata niiden vikojen paivien yli. Hyvastely kun on niin vaikeaa...

  Hyvaa torstai-iltaa sinne teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.Joo,on ihanaa palata Suomeen taas vuoden jälkeen mutta se haikeus on kyllä kamalaa..Joskus olen myös miettinyt,että kun täällä maailmalla tutustuu uusiin ihmisiin,niin siinä on alusta asti mukana myös sellainen luopumisen elementti - tässä kun ei olla vaikkapa naapuruksia seuraavata 20 vuotta..Toisaalta kai kamalampaa,jos ei olisi ihmisiä joita ikävöidä!

   Onneksi tämä yhteydenpito on nykyään niin helppoa,kun on vaikkapa tämä blogi tai facebook.

   Poista
 2. Tulee nälkä tässä vihreän teemukini ääressä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se nälkä kaikkoais,jos tarjoaisin mustia,kuivia pullankänttyröitä :)

   Onneksi muffinssit olivat vieläkin mehukkaampia seuraavana päivänä :)

   Poista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)