sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Saksanmaalla

                           Tienpientareella majesteettisesti pyörivät tuulimyllyt tervehtivät Saksaan tulijaa

Ihanaa Järisyttävän hyvää ruokaa Thai buffetista,tätä herkkua ei Wroclawista saa. Ja juu,vejän tuossa pillillä kastikkeen jämiä lautaselta,kun ei mahtunu sattunu ruokalautaselle riisiä,joka olisi soosit itteensä imenyt ;)


Kohtahan se olikin jo kahvipaussi - ja nammm,kuinka suussasulavia juustokakkuja maisteltiin!

Jumalaiset tuoksut leijailivat keksitehtaasta - ystävän mukaan lähti hauska tuliainen lapsille.Pizzaksi leivottu jättimäinen keksi oikeassa pizzalootassa.

Klo 10 -18 shoppailureissu kahdella paussilla ,tässä saalis.Vielähän tuonne olis mahtunut ;p



Kotimatkalla normaali tilanne maantiellä (Puolan puolella) -motarilla jurnutetaan rekkojen perässä,kun ohittelevat h...i...t...a..a...s....t....i toisiansa. Myös yksi tyylipuhdas oikelta ohitse-tilanne sattui matkalle. Puolalaisilla teillä on valitettavan usein  viidakon meininki ja liikennekuolemat (n. 7000/vuosi!) sen mukaisia .Tienvierillä näkee jatkuvasti surullisia muistomerkkejä .. Meidän reissu sujui onneksi turvallisesti ,kiitoksia kuskille!


Väsyneet,mutta onnelliset shoppailijat kotimatkalla.Jokaiselle löytyi jotakin-jopa niitä himoitsiamme lanttuja(minusta on  NIIN kummallista,että olen ostanut lanttuja Australiassa ja niitä kuulemma saa vaikka Indonesiastakin,mutta Puolassa tämä on ihan tuntematon juures!) Askartelukaupassa vierähti piiiitkä aika ja mukaan tarttui vaikka mitä ihanuuksia-niistä ihan oma postauksensa myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. oli kyllä ihana kierrellä kauppoja,kun kukaan ei narissut tylsyyttä,väsyä,nälkää,vessahätää jne jne ;)

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)