torstai 26. huhtikuuta 2012

Iskias

Keskiviikkona heräsin tahmeaan aamuun,sellaiseen,jolloin vessan peilistä katselee semmoinen Tapolan Mervin näköinen tapaus.Tympiä olo. Väsytti ja veetutti.

Tiedossa oli zumbaa aamupäivälle - mietin vaikka mitä tekosyitä,että en lähtis,mutta ajattelin salilta löytyvän virtaa - ja on siinä joukkopainettakin mukana,kun ei sinne itekseen mene :)

Puolessa välissä tuntia persposken huittehilla tuntui tuttu,ikävä vihlaisu - lopputunti meni himmaillessa ja suurinta osaa liikkeistä varoessa.Tylsää!

Kotona makoilua piikkimatolla ja kovalla lattialla,särkylääkettä,voltarenia,pientä  köpöttelyä. 


Suoraan salilta kotilattialle,suihku sai suosiolla odottaa.Nyt ei palijon naurata.

Selkävaivat ovat kyllä pirullisia - kun mikään kolotus ei muistuta olemassaolostaan,niin sitä huomaa kyyhöttävänsä vaikka minkämoisessa lysyssä ryhti hukassa ...Ehkä mää muistan nämä "korsetti"asiat taas jokusen kuukauden,kun tästä riesasta pääsen eroon. Mulla on kaksi kertaa iskeny päälle sellanen noidannuoli,että menisin ihan milloin vaan mielummin vaikka luomuna synnyttämään,kuin ottaisin sen perkeleellisen kivun ittelleni.

                                      Kauhia tauti,siinä äityy  lepposampiki emäntä äkäseks akaks!
Tänään aamulla pääsin onneksi sängystä ylös omin voimin (joskus on pitänyt viritellä sängyn viereen kävelysauvoja tahi mopinvarsia,että olen ihteni saanut kammettua ylös :/)  Entisestä oppineena älysin ottaa tänään erittäin rauhallisesti ..Vaikka hommaa olis,huomenna saadaan ihania ystäviä Suomesta kylläilemmään ens keskiviikkon asti ja samaisena päivänä 2.5 tulleepi toinen ystäväperhe meille ensimmäistä kertaa,ihanaa :)         Kelien puolesta on aika mellevät vierailuilimat - hellelukemia luvassa useaksi päiväksi etteenpäin :)3 kommenttia:

  1. Ota iisisti nyt vaan! Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. voi paranemisia...ja voi tulisipa tännekki ne helteet mut mä aion tehdä vappuna lumiukon...

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! Kyllä tämä on sellainen vaiva,että vängällä tulleepi tahtia hilijennettyä,kun ei taivu,niin ei taivu.Kyllä tämä tästä,ei voi jäädä sairastupailemaan - ihania vieraita tulossa ja Vappuakin pitää juhlia :) Meillä olisi nuo lapset varmaan ihan onnesta soikeena,jos saisivat lumiukkoja rakennella - meillä oli niin vähän lunta koko talvena,että saatiin tehtyä vaan semmosia miniversioita pikkulumipalloista :)

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)