tiistai 10. huhtikuuta 2012

Rakkaat


Joulupukki toi minulle lahjaksi iPadin,ja se on ollut kyllä ehdottomasti ihanin lelu ikinä :) Kojeeseen olen lataillut muutamia  valokuvien muokkausohjelmia  ja niillä on kiva värkätä erilaisia juttuja- parasta  on varmaankin se,että saan siloiteltua naamakuvistani rytyt pois ja lisättyä valoa ja varjoa tarpeellisiin paikkoihin :D

Tässä ihana ja kaunis tyttötrioni - heidän kasvokuviaan ei todellakaan tarvitse muokkailla,mutta halusin tehdä heistä tuollaisen vähän vintage - henkisen kollaasin.

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät, jolla saa luotuja näin kivoja efektejä?

  VastaaPoista
 2. Laiskan kuvaajan unelma eli tuolla mun lelulla napsittuja kuvia tuunailen iPadin sellaisella ohjelmalla kuin Snapseed,enpäs ole muuten tutkaillut,josko löytyisi ihan webbiversiokin.Heleppo ja nopia käyttää!

  VastaaPoista
 3. Hei, olenpa iloinen, että aloitit blogin pitämisen...kauniita kuvia olet ottanut...blogin pitäminen alkaa kummasti koukuttamaan :)

  VastaaPoista
 4. Näin on,toivottavasti intoa piisaa minulla jatkossakin - ensi alkuun aikaa ährääntyy ihan tähän blogspotin maailmaan tutustumisessa,aikaisempi blogi kun oli vuodatus.netin puolella. Pitäisi nyt ottaa tavaksi kuljettaa kameraa mukana,kun liikun ja vielä oikeasti käyttää sitä! Minkälaisia reaktioita olette saaneet,kun olette kuvanneet vaikkapa jossakin kaupassa tuotteita tai tunnelmakuvia? Oletteko pyytäneet lupaa vai näpsineet salaa hyllyjen suojissa ;p?

  VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)