perjantai 13. huhtikuuta 2012

Juoksumatolla

On se luojan lykky,että tuossa ihan kiven heiton päässä asustaa mukava rouvashenkilö,jonka kanssa tulee lähdettyä liikkumaan - yksin kun on liian heleppo keksiä itelleen tekosyitä,miksi juur nyt ei ole passeli  hetki hikkoiluun.

Jäläkeenpäin on niin hyvä olo - ja aika nopsasti sitä huomaa näköjään tuloksiakin,askel lentää vaudikkaammin ja jaksamisen taso paranee koko ajan.Se paras bonus tulee kuitenkin siinä,että ihan ylleisestikin virtaa riittää kinttaisa eri tavalla,kuin ennen. Mii laik! (ps.kuva on lainattu googlen kautta,tuo lennokas askel ja kaitanen perä ei to-del-la-kaan oo allekirjoittaneen ;p)

Huomenna luvassa  päivämatka (250 km/siivu) kamujen kanssa Dresdeniin,tämä Wroclaw on mahtavassa paikassa sikälikin,että "joka" paikkaan on meleko lyhyt matka  esim
Krakova  270 km
Berliini  345 km
Bratislava 480km,
Wien 500 km,
Praha 322km

Perheen kanssa automatkailua rajoittaa juniorin matkapahoinvointi ,jospa se siitä helpottaisi iän myötä isosiskojen esimerkkiä seuraten!

ps. en voi uskoa silimiäni,kuinka nopsaa tuohon kävijämittariin on lukuja pamahdellut:! Kiitoksia kaikille piipahtelijoille,upia homma!.Jos laitat kommenttia,niin pääsen vaikka vastavierailulle mahdolliseen blogiisi :)

2 kommenttia:

  1. Moikka, on ilo lukea blogiasi, se on hauskasti kirjoitettua ja hersyvää...itse en muuten osannut asentaa kävijämittaria, enkä osaa vieläkään???
    Minä aloin tänään miettiä kuntoilusta positiivisesti, pitäisiköhän kokeilla?

    VastaaPoista
  2. Moikka,minäkin olin laittamassa ihan ulkopuolelta linkitettyä laskuria,kun huomasin blogin oman laskurin - siellä löytyy niissä ulkoasun muokkausboxeissa "isää gadget" kohdasta (muistaakseni). Kuntoilusta - ei siitä kyllä ainakaan mitään haittaa ole,suosittelen :)

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)