torstai 12. huhtikuuta 2012

Keväisen illan korttisatoa

Image by jonnapauliina
Image, a photo by jonnapauliina on Flickr.
Eilen meillä saatiin nauttia mahottoman lämpösestä päivästä - mittarissa tais vielä illan pimetessäkin huidella lähemmäs kakskytä plussaa. Tempasin terassille tuulettumaan makkuuksia (taitaa olla niin Kemiläinen sana,että paree tarkentaa,että kysseessä on siis peitot ja tyynyt :) ja autuaasti ne sinne illalla unohin ( no ei voinu muistaa,ku pimiä terde,eihän sinne nää!)

Aamusella ku silimät aukas ja vilikas makkarin kattoikkunaan tuumasin,että jo vain ne viltit vähän virutusta kaipaskin ,siihen malliin oli vettä tulla lotistellut. Tuolla ne ny oottelee edelleenkin kaiteella,että joskos se päivä alakais jossaki vaiheessa paistamaan,niin kesä sais kuivata sen minkä kasteli!

Asiasta kukkaruukkuun - eilen oli kesäistä fiilinkiä sen verran,että sain illan kähämässä muutaman perhoskortin aikaseksi.

5 kommenttia:

 1. Ihania kortteja...täällä Varsovassa eilen +20!!!!No, tänään ei päästy ihan yhtä huimiin lukemiin, mutta kevättä se on!!

  VastaaPoista
 2. Iik, ihania kortteja!! Minä kun tykkään ylikaiken perhosista.

  VastaaPoista
 3. Kiitos,Dresdenistäkin tarttui mukaan uusia perhosjuttuja :) Perhosten lisäksi tykkään kovasti mm. pöllöistä ja enkeleistä!

  VastaaPoista
 4. No niin Jonna ilmeisesti pääsin nyt tänne sinun blogiisi sisälle. Käyn usein sinun sivuillasi, kun siellä on aina jotain mukavaa ja ihania kuvia tytöistäsi. Kaikki kolme ovat erinäköisiä, mutta kauniita. Anna on presiis sinun näköisesi. Täällä Kemissä on taas tänään satanut ainakin 15 cm lunta lisää, keväästä ei ole häivääkään, mutta ehkä me Juhannukseen mennessä saamme nauttia lumettomuudesta.
  Korttisi ovat taidokkaita, teetkö niitä myyntiin? Pöllökortit ja pöllömäiset ovat minunkin suosikkeja!
  Hyvää ja lämmintä kevättä teille! Moikka!

  VastaaPoista
 5. Kiva,että jaksoit nähdä littymisen vaivan,joskus tekniikan kanssa on kyllä semmoista temppuamista! Meillä on nautittu tänään taas mahtavasta kevätkelistä,juuri join kahvit terassilla ja ihan t-paita päällä tarkeni.Nopsaanhan se Kemissäkin lumi sitten lähtee,kun plussan puolelle nakkaa ympäri vuorokauden. En tee varsinaista kauppaa korteilla,ihan harrastupohjalla toimin,mutta teen mielelläni personoituja tilauskortteja ystäville aina silloin tällöin :)

  VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)