maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kevään korttisatoa

Kyllä nyt naurattaa,kun ajattelen aikaa rapsakan vuoden taaksepäin - kuvittelin,että kun tänne ulukomaan komennukselle lähemmä,ja mulla olis eka kerran elämässäni oikeesti aikaa oikein keskittyä ja panostaa näihin itelle mieluisiin puuhiin,niin mulla tulis rustattua ja väkerrettyä runsain mitoin kortteja ja muuta askartelupuuhaa.

Hui hai!

Jotenkin onnistun ähräämään päiväni kaikenlaiseen muuhun touhuun ja tie vie aivan liian harvoin askarteluhuoneen puolelle.Niin - mulla on siis oikeesti ihan vaan omille romuille (aarteille :) varattu huone olemassa,oi onnea!

Tässä joitakin kortteja,mitä olen aikaiseksi saanut. Pidän kaikenmoisista tekniikoista ja tyyleistä - teen 3D-kuvia,die cut-kuvia,leikkelen Cuttlebugilla,leimailen ja värittelen(promarkereilla,inktense-kynillä ja pastelliliiduilla) .Välilllä näpeistä syntyy herkkää ja romanttista,vintagetyylistä. Toisinaan taas yksinkertaisuus (laiskuus?)vie voiton ja pidän tuotokset mahdollisimman simppeleinä.
Ps.tässä postauksessa saattaa olla suunnaton määrä kirjoitusvirheitä - takana on leppoisa -ja viininhuuruinen iltapäivä paikallisessa vanhassa kaupungissa pääsiäisvieraiden kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja Jonna. Sä oot oikeasti tosi taitava. Muutenkin loistoblogi.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kiitos,kiva kuulla,että tykkäät - blogin päivittämiseen saa aina kummasti uutta intoa näistä ihanista kommenteista :)

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)