sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Askarteluostoksia Dresdenistä

 Tämän liikkeen edessä törötettiin odottelemassa ovien aukaisua jo hilikkua vaille kymmenen                          Das creative hobby Elbepark

Kyllä kävi kuhina hyllyjen välissä,kun kolme askarteluun hurahtanutta naista tutkaili ja penkoi  hyllyjä antaumuksella. Koriin kertyi tavaraa iso kasa ja sitten ystäväni äkkäsi tämän kauan himoitsemani  vempaimen Scor Palin! Pakkohan se oli kainaloon napata,mutta hinta oli kyllä niin suolanen,että jostakin päästä piti sitten lappaa (NYYH!!!!) tavaraa pois. Iso kasa ihania papereita,kohokuviokansioita,3D-kuvia,koristeita,musteita ja leimasimia matkasi kuitenkin onnellisen omistajan mukana Wroclawiin.Ja nyt sitä askarteluintoa sitten jostakin..

4 kommenttia:

 1. Voi apua mitä ihanuuksia...kyllä näistä innostus pitäisi nousta.
  Kiitos vierailusta sivuillani ja mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sulla! Kateellisena kuolaan noiden askartelutarvikkeiden perään... Ja oikein oma puuhahuone - sä oot kuningatar! Eli toivoisin pienesti, että laittaisit vastaisuudessakin noita korttejasi tänne näytille.

  VastaaPoista
 3. Scor palin...??? Onpa kaikkea ihanaa tarttunut mukaan, taisi olla mukava reissu, ketä nämä muut hurahtaneet leidit oikein ovat? Ei kun askartelemaan :)

  VastaaPoista
 4. Ritva ja Sannahan ne penkoivat hyllyjä kanssani innokkaina :) Scor pal on alusta,jonka avulla on helppo taitella ja värkätä pieniä laatikoita ja pussukoita papereista,ts. ei tarvi itse mittailla viivottimen kanssa mitään,vetelee vain ohjeiden mukaan valmiiksi uritetuista kohtaa alustassa ja netistä löytyy ohjeita vaikka minkälaisiin projekteihin.

  VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)