perjantai 20. huhtikuuta 2012

Teemaviikko koulussa


Tämä viikko tyärten koulussa on mennyt Spirit Week-hengessä .

Jokaiselle viikonpäivälle oli teemapukeutuminen,lapsethan ovat yleensä näistä ihan tohkeissaan ja oli kiva huomata,että suurin osa opettajistakin heittäytyi hulluttelemaan pukujen kanssa. 

Itse tykkäsin kovasti "entisessä elämässä" lasten kanssa työskennellessäni osallistua täpöllä kaikkiin tällaisiin puuhiin - minusta on tärkeää,että mukelot näkevät,että aikuiset uskaltavat hölmöillä ja heittäytyä pelleiksi.

Isäni viisaita sanoja lainatakseni - lapsille pitää höpöttää,että ei tuu totisia torvensoittajia :)
DAY 1 - NERD DAY


DAY 2 - TWIN DAY

                                           
                                                 DAY 3 -FAVOURITE CHARACTER DAY

                               DAY 4 - 60´-80´S DAY(meillä mentiin äidin nuoruutta muistellen kasarilla ;)                              


Tänään vietettiin viimeistä teemapäivää,EARTH DAY - aamuhötäkässä jäi kuva ottamatta,mutta koulun pihalla näkyi runsaasti vihreää ja ruskeaa väritystä vaatteissa. Päivällä nautittiin kesäkelistä,kaupungilla kulkiessa nauratti kun ihmisten vaatetus vaihteli shortseista toppatakkeihin! Illansuussa päälle pamahtikin sitten sellainen ukkonen,että talo tärähteli (ja keksimmäinen lapsukainen pelkäsi..) Railakas kesänaloitus se vain oli,sanon ma ja kärrään nuo halvatun talavivetimet (jo toisen kerran..) kesäteloille viikonlopun aikana.

                                                                     Kesä alkakoon!


ps.Fazerilta tuli tänään tuore kuorma ihanaa,tuoksuvaa Reissumiestä,kyllä on herkuteltu - osa paahdettuna hunajan kanssa (lasten herkkua) ja minä maistelin hyvin kypsyneen cheddarin kera,ja olipa hyvvää :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)