tiistai 10. huhtikuuta 2012

Koti


Tällä hetkellä kotimme on kymmenisen vuotta sitten rakennettu kytketty omakotitalo - neliöitä rapeat 200 ja kerroksia tässä talossa on (!!!) 7.Luit aivan oikein. Talo on siis enemmänkin sellaista voisi kai kutsua mallia Hollantilainen - mennään pienillä kerrosaloilla taivasta kohti!. Silti huoneet ovat oikein hyvän kokoisia - Suomessa talomme makuuhuoneet ovat varsinaisia koirankoppeja tänne verrattuna. Nautimme asunnon suomasta tilasta - itselleni arjen luksusta tuo mahdollisuus omaan puuhahuoneeseen ,mies on saanut sähkörummuilleen näpsäkän soittelutilan ja on ilo majoittaa vieraita,kun tilaa on.

Tässä muutama yleiskuva olo/ruokahuoneestamme ja lisäksi näpsin päivällä iPadilla muutamia tunnelmakuvia .Sisustuksessa on käytetty paljon tummaa puuta ja luonnonläheisiä värejä - hassua sinänsä tällaiselle ihmiselle,joka ei omista ensimmäistäkään ruskeaa vaatetta ;) Pidän monenlaisista sisutustyyleistä ja oma makukin on vuosien aikana muuttunut - lompakko ei vain pysy mielitekojen perässä - mutta aina voi haaveilla ja suunnitella!

Olohuoneen löhöilysohva,ihanan iso,sopivasti pehmeä ja napakka.Sohvalla näkyy muutama ystäväni suunnittelema monday TO sunday  pellavainen tyynynpäällinen. Peilikirjaimin tuunattu lipasto
 

                           Koruja vintage-henkisissä rasioissa

Kotimme valkoisille seinille olen laittanut sisustustarroja. Viimeaikoina silmääni on alkanut viehättää sellainen ronskimpi ja teollisempi tyyli,rosteria,mustaa,terästä..mutta kotimme on täynnä  puuta ja hörsellystä :)

Hauska kynttilälyhtyTähän kakkukupuun rakastuin heti - edullinen ja ihana löyty yhdestä suosikkikaupoistani TK Maxxista - kaikkea  mahdollista laatu-ja designertavaraa outlethinnoilla
Nämä köyhäin hopeiset lyhdytkin tarttuivat mukaan TK Maxxista  :)

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä ja kuulla (lukea) suomalaiselämästä maailmalla!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa,että joku uskaltautui jättämään kommentin :) Mukavaa,että piipahdit sivuillani!

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)