lauantai 1. syyskuuta 2012

VILLA NICOLE in CROATIA

SUURET anteeksipyynnöt kaikille tästä tolokuttoman pitkästä hiljaisuudesta. Kesä mennä hurahti lomaillessa -ensin Suomesa ja sitten Kroatiassa ja koneella roikkuminen on ollut vähäistä ja keskittynyt lähinnä pikaisiin Facebook päivityksiin.

Mietiskelin tuossa joku aika sitten,että eipä oo sekään kiva,jos tulleepi ressiä tästä bloggaamisesta (kun meinasi ahistaa se,että oon laiskotellut) ..lukijoillehan tällainen on sitten TODELLA mälsää..mutta mutta,koulutaipaleelle lähdetään taas ensi viikolla ja tämän äiti-ihmisen eloonkin tulee ihan eri tavalla luppoaikaa (ihan pieni riemunvinkaisu tähän väliin jos sopii ;)

Ihan ensimmäiseksi haluaisin esitellä teille meidän Kroatian reissun kuvasatoa. Oltiin viikko vuokralla kauniissa huvilassa pienen Tinjanin kaupungin kupeessa Istrian niemimaalla ja kattokaapa ny tätä ihanuutta :)

Tällainen maisema avautui porttien takana.Vehreä piha,kauniit kivirakennukset.

 Ihania yksityiskohtia joka puolella.

 Pihalta maisteltiin monet tuoreet persikat,tomaatit ja mansikat.
                                                                 Kaunis pieni sivuportti
Viikon suosikkikohde - iso uima-allas.Ihanaa!Mahtava oleskelutila ja kesäkeittiö :tällä avotakalla valmistettiin suurin osa viikon sapuskoista ,nam! Tilassa oli pitkä ruokailupöytä,johon 9-henkinen seurueemme mahtui mukavasti ruokailemaan. Ekstrana jättimäinen viedeoscreeni josta saatiin jännätä mm. suomalaisten keihäskisailua Olympialaisissa :)


Sauna.Tilava designtuote vaihtuvine värivaloineen,mutta ne löylyt...siellä ei paljoa kiuaskivet sihahdelleet ja lämpötila oli meikäläiselle liian löysä kuuskymmentä.


                                               Saunan vieressä katetulla alueella oli poreamme2 kommenttia:

  1. Aivan ihanalta näyttää. Hauska tuo sauna ja kaunis sellainen. Ja ihana uima-allas, eikä mikään pieni. Lystiä lapsille!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä mukava paikka,kyllä siellä viihdyttiin mainiosti

    VastaaPoista

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)