maanantai 17. syyskuuta 2012

Cake Pops

.Koulujen alettua alkaa taas rahankeruu rumba.Täällä lapset eivät myy sukkiakeksejäkarkkejavessapaperiapesuaineita,vaan äiskät pykäävät leivonnaisia .

Käytännössähän homma toimii niin,että minä väännän leivonnaiset kotona ja vahdin haukkana,että jälkikasvu ei syö ihan mahottomasti kuormasta. Aamulla annan kouluun rahaa ,että voivat sitten ostaa näitä kakkuja ja pullia.Joita olis siis saanut kotona  ilman kolikoita. No hih,hyvään tarkoitukseen rahat aina ohjaillaan,eipä siinä mittään.

 Leipominenkin on yleensä oikein mukavaa puuhaa..tosin tällä hetkellä menossa hirmuinen korjausliike ruokavaliossa eli leipomuksia ei maistella. Onneks tästä talosta löytyy vapaaehtoisia laaduntarkkailijoita :)

Tulipa mahoton sepustus . Oli mulla asiaakin,eli tässä pieni kuvanen elämäni ekoista ever Cake Popseista - näistä on nyt joka blogi pullollaan (cupcaket on so last season ;p) ja pitihän niitä koklailla. Ihan mahotonta räpistelyähän tuo oli,en TAJUA kuinka jotkut vääntävät näistä vaikkapa Karvisen näköisiä. Mulla varmaan vaan puuttuu oikeat varusteet? Kuten pitkä pinna.

Lapset osallistuivat innokkaina näiden tekoon ja nopsaan kyllä katosivat syöjien suihin, Testailin samalla kuinka kauan nämä säilyvät jääkaapissa syönti-ja myyntikuntoisina .Kolmantena päivänä maistuivat sitten vielä niin hyviltä,että jäljelle ei jäänyt yhtäkään ;p

Tänään tein mokkapalapohjan valmiiksi,saa kuivahtaa päivän kaksi ja sitten pyöritellään ja dipataan taas.
                      Tässä kokeilin viritellä näitä myyntikuntoon eli kehiin sellofaania ja koristenauhoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos,kun piipahit sivuillani :)